Hotel Weinebrugge

Frans-Belgische keukenRestaurant Weinebrugge

Het restaurant staat bekend voor zijn Frans-Belgsiche keuken. Onze Chef werkt steeds met dagverse producten. Je kan bij ons terecht voor een klein gerecht, maar je kan er ook eten à la carte of één van onze menu's uitproberen. Elke dag zijn er bovendien suggesties van het ogenblik. In de Bar-Bistro kan je kiezen uit een beperkte kaart met kleine en lokale gerechten.

Hotel Weinebrugge
jurgendewitte-20150204-065726web.JPG

Onze menu's worden op regelmatige basis gewijzigd.

Menu Weinebrugge 

 

Duo van wildpastei met rode uien compote

 Duo de paté de gibier avec compote rouge

Of/Ou

Toast met champignons en Porto room

Toast aux champignons avec crème de Porto

***

Suggestie tussengerecht

***

Gegrilde kalfslende, choronsaus en pomme pont neuf

Viande de veau grillée avec sauce choron et pomme pont neuf

of

Catch of the day

knolselder / beukzwam / garnaaljus

Céleri rave / Champignon du hêtre / jus de crevettes

Of/Ou

Côte à l’os (suppl. €8.00)

***

Dame Blanche

Of/Ou

Moelleux au chocolat

 

2-gangen 32.00|3-gangen 39.50| 4-gangen 56.50

Aangepaste wijnen en water:

2-3 gangen suppl. 16.00

4-gangen suppl. 21.00

 

Kerstmenu 24 & 25 December


 

Rouleau van Holsteinrund / Bekegemse eendenlever / crumble van Oud Brugge en truffelmayonaise

***

Gepocheerde griefilet met schelpjes / doperwtjes en tuinboontjes / jus van mosseltjes

***

Gevulde kalkoen op grootmoeders wijze / wintergroenten / Fine champagnesaus

***

Kerstdessert

 

€79.00 p.p.

 

Menu Grill


 

Gamba’s | Kruidenboter

***

Côte à l’os

***

Dame Blanche

Of

Irish Coffee

 

49.50 pp

 

 

Wildmenu


 

Carpaccio van hertenkalf / Gerookte eendenlever / Parmesanmayonaise

***

Bladerdeeggebakje met boschampignon / Escargots / Gedroogde everzwijnham

***

Langzaam gegaarde fazant / Witloof / Spruitjes / butternut / jus van cêpes

***

Appelgebak met notenkorst / vanilleroomijs

 

€78.00 p.p (wijn & water inbegrepen)

 

 

Nieuwjaarsmenu 31 December & 1 Januari


 

kalfstartaar met gillardeau oester / Bekegemse eendenlever

***

Bisque van schaaldieren / curry room

***

Tournedos van sint-jacobsoester / boschampignons / sausje van rozemarijn

***

Langzaam gegaarde Anjouduif / gepofte wintergroenten / saus van bosvruchten

***

Verrassingsdessert van Oud naar Nieuw

 

€95.00 p.p.